Wednesday, February 3, 2010

"Woi! Siput pun lagi laju lar wey!!"

Kes 1:

Gua : Assalamualaikum, T***** H***? Macam mana tiket ke Jerman ari tu? Dah boleh ambik ke? Dah 2 minggu nie...

Ejen: Err... tu, masalahnya (HQ) KL belum sign lagi...

Gua: *wattafuck??*

Kes 2:

Di traffic light, somewhere in Kelantan... Lampu hijau... Average kereta pertama akan ambik 10-30 saat utk bergerak... "Buta warna ke apa, bang??"

(Kecik-kecik, orang suruh belajar Taekwondo untuk up skit respon urat-saraf motor tu, tak nak... dah dapat lesen, nyusahkan kereta belakang...)

Kes 3:

Stesen minyak company yang garmen taknak bagi royalti...

Kancil, masuk kat pam... gua tunggu, pasal pam tu sebelah kanan, tangki gua sebelah kanan...
Then, 30saat, blum keluar kereta lagi... meeting ke?

*30 saat kemudian : dua-dua keluar, (pemandu dan penumpang) sekelamin agaknya... si Brader, siap spek itam, bajet macho lar kot? Main SMS jap... awek/bini (?) dia gi kaunter bayar... abis lagi 1 minit...

Mula isi minyak... kereta plat 'W', tp gua bajet dua-dua pon org Kelantan jgk.... Pas bini dia kluar, meeting lagi, dia biar pam 'autodrive' then pegi SMS lagi... rasanya minyak dah abis pam tu...

*10 saat kemudian: Babi! Kereta pam sebelah dah kluar... dia duk SMS lagik?? Mau tak mau, masuk lar pam sebelah... Tarik wayar pam plak keje nyer...

Kes 4:

Waiting for yahoo.com to reply...

*Page Load (fucking) Error!

Berokbeng(ong)!!

Kes 5:

Email dari Jerman:

"...Unfortunately, bank transfer are not longer offered, bla bla bla..."

Apsal tak reply awal-awal? Orang dah buat dah! Nak aku kena buang dulu ke baru nak reply? Fuck punya Jerman!!

2 comments:

  1. sumpah aku xcaya kt Jerman lagi, huhu...

    Btw, Chelsea drop point, wuhuuu!!

    ReplyDelete

trashtalk here, beware, everything you said can and will be used against you~ LOL