Sunday, July 18, 2010

On My Blog Design...

Sebenarnya dah lama aku nak kasik touch up skit blog aku nih, pasal aku rasa ia terlampau lame, takde taste, wakakak!!

Hakikatnya, aku rasa yang ruangan post terlalu kecik, dan rasanya semua entri aku jadik terlalu panjang dan sangat dragging untuk orang baca... [atau mungkin jugak ia disebabkan isi entri itu sendiri...]

Aku penah cuba-cuba main adjust dekat HTML dia, nak bagi widen skit aku punya blog post, tapi nampaknya to no avail... Pernah jugak aku terpikir nak 'upah' member aku yang pandai pasal HTML untuk touch up skit blog ni, tapi aku takde masa plak nak suruh dia...huhu

Dah lama benda alah design blog ni ada dekat blogspot ni, aku aware tentang itu, cumanya, aku tak mahu gunakannya, takut-takut aku punya design akan hilang ke'dark'annya [Dark ke??], yang aku cuba kekalkan...

Then, aku rasa design ni paling sesuai kot dengan imej yang cuba aku sampaikan pada blog ni... Mengekalkan ciri-ciri dark design asal [yang juga diolah sedikit je dari default punya option...]

Aku harap ia membangkitkan mood lama blog aku [which I don't really know myself what it is/was...], disamping memberi kesegaran kepada pembaca [which, again, I don't really know I have it or not :P]...

Satu jer yang mungkin buat aku rasa tak puas hati sikit ialah, tajuk blog ini tidak lagi centrelized[not a word]...

Semoga korang tak terasa sakit mata atau sakit hati ketika membaca blog ini, dan rajin-rajin la komen...


Bukan apa, sebagai galakan untuk aku terus menulis  ;P [chit poodah!!]


T/t: berjaya membazirkan satu entri dengan entri yang sia-sia lagi poyo ini :P

2 comments:

  1. hahahaha..ape sajelah ko izzat!

    ReplyDelete
  2. hahaha!! berjaya mendapat komen setelah taktik pujuk rayu digunakan...huhuhu

    pathetic? I know... TT

    ReplyDelete

trashtalk here, beware, everything you said can and will be used against you~ LOL