Sunday, April 4, 2010

Bila kita... Bila mereka... (Untuk Peminat Bola Sepak sahaja!!)

Bila kita (United) dapat penalty/freekick, mereka: Dive! Ref bias!! Fergie beli ref!!

Bila mereka (team-team lain) dapat penalty/freekick, mereka: Man U memang cibai! main jahat!!

Bila kita dapat extra time (dan score), mereka: ah!! Ref bias! Fergie ugut ref!! Nak tambah sampai diorang menang ke??

Bila mereka dapat extra-time (dan score), mereka: player kitorang memang hebat, bek Man U kayu!

Bila kita dapat extra-time dan tak score, mereka : .... (tak bising plak!!)

Bila mereka dapat extra-time dan tak score, mereka: ref tipu!! patut tambah lagi!! Kalo Man U mesti diorang tambah lagik!!

Bila United score gol offside, mereka : .... (tak cakap apa-apa, Man Utd bila masa score gol offside? ref selalu angkat bendera, mana masa plak nak score gol offside??)

Bila mereka score gol offside, mereka: eleh, _____(isi nama pemain United) score pakai tangan bleh plak?? (player korang pakai tangan dlm penalty box tu takpe plak??)

Bila United score gol nasib, last minute atau dapat sumbangan gol sendiri, mereka: eleh, nasib baik! Harapkan nasib jer, main tak hebat pun!

Bila mereka dapat gol nasib, last minute atau sumbangan gol sendiri, mereka: hahahaha!! kami memang hebat!

Bila player Man utd main otai, mereka: eleh, show off! bukan hebat pun, nasib jer.. reti dive je pon! Overrated!! Lagi hebat pemain _____(bukan kelab yang mereka sokong) daripada dia...

Bila player yang sama meninggalkan United, mereka: hahaha!! Habislah EmYu, mamat tu dah kluar! (aik? aritu cakap overrated??)

Bila superstar/manager kelab lain join mereka, mereka: habisla Em Yu tahun ni, kitorang dah bertambah kuat!! Em Yu apa ada?? harhar!!

Bila player/manager mereka yang sama meninggalkan kelab diorang, mereka: memang patut dari dulu lagi dia kena blah, main hampeh (walhal dia former Ballon d'Or), taktikal lemau, training tak bagus (walhal dia manager yg menang World Cup?)!!

Bila United menang cup, mereka: eleh, Carling cup je pun! Kami menang lagi banyak UCL la!! Menang FA cup la baru otai!!

Bila mereka menang cup, mereka: Community Shield ka, Shield ka, Cup ka, janji menang!!

Bila Fergie marah ref lemau, mereka: takde kerja lain pak tua ni, nak salahkan ref jer!!

Bila manager diorang tak marah ref lemau, mereka: walaupun ref memang lemau dan bias (kat United), tapi itula sportmanship (atuk ko!!)

Bila Fergie puji team lain main lagi baik, dan malas dah nak cakap betapa lemaunya ref, mereka masih diam seribu bahasa...

Bila Man Utd menang, kita: Yahu!! kami menang!!

Bila Man Utd kalah, mereka: Yahuu!! United kalah!!

whatthefuck man??


T/t: not arrogant, just better!! Sometimes arrogant too!
T/t/t: Just United, ignored the other!!

6 comments:

  1. terbaik!!! aku sokong ko bhai!!!

    ReplyDelete
  2. mesti, mesti sokong!! Red army kena sokong!! huhuhu....

    ReplyDelete
  3. stedii...kesimpulannya memang dorg kedengki ngn MU..huh.

    ReplyDelete
  4. hahaha.. aku pun sokong kau.. terbaik artikel ni..

    ReplyDelete
  5. TQ, TQ...huhu

    silalah layan artikel2 lain jgk... :p

    ReplyDelete

trashtalk here, beware, everything you said can and will be used against you~ LOL