Thursday, October 28, 2010

ETP

Hari tu aku dengar ucap tama PM kita pasal ETP, it's in everyday job, so kena la pergi...

Padan muka Qaiyum tak dapat pergi walaupun dengan poyonyo meletak dalam facebook's event yang dia akan attend, wakakak!

Yang aku faham ialah, dalam usaha mencapai taraf negara maju yang kita duk impi-impikan dengan Wawasan 2020, kita harus mencapai pertumbuhan ekonomi sebanyak 6% setiap tahun untuk 10 tahun akan datang...

So, sekarang aku nak pergi baca buku ringkasan eksekutif pasal ucaptama tersebut, pasal hari tu tak catch up sangat dengan ucapan Dato' Najib... Lepas baca buku tersebut, aku akan ulas apa yang aku faham dan jugak key event pada acara tersebut...

Jangan ingat time ucap tama hari tu takde peristiwa menarik! Nantikan dengan penuh histeria... heh heh!

Okeh, aku nak pergi membaca sebelum tidur...

1 comment:

  1. ETP ni satu je yang menarik
    pasal hab hiburan
    kah kah kah

    ReplyDelete

trashtalk here, beware, everything you said can and will be used against you~ LOL